Προκήρυξη Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών/τριών για τις Στρατιωτικές Σχολές ( τα ΑΣΕΙ & τις ΑΣΣΥ) για το ακαδ. έτος 2021-22.

Εκδόθηκε από το ΓΕΕΘΑ η   Προκήρυξη Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών/τριών ΑνωτάτωνΠροκήρυξη Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών/τριών ΑνωτάτωνΣτρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ), [Ευελπίδων (ΣΣΕ),Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ), Ικάρων (ΣΙ), Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ),Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ)] και των Ανωτέρων ΣτρατιωτικώνΣχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), [Στρατού Ξηράς (ΣΜΥ), ΠολεμικούΝαυτικού (ΣΜΥΝ) και Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΜΥΑ)] .

Σύμφωνα με την προκήρυξη η προθεσμία της υποβολής ηλεκτρονικά Αίτησης-Δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών θα γίνεται από την από την Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 00:00 έως την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 και ώρα 24:00.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

1. Έλληνες Εσωτερικού

α. Υποβολή ηλεκτρονικά Αίτησης – Δικαιολογητικών από την Τρίτη 18 Μαΐου και ώρα 08:00 έως την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 και ώρα 24:00. β. Έκδοση Κατάστασης Υποψηφίων µε Ελλιπή Δικαιολογητικά έως την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021. γ. Υποβολή Ελλιπών Δικαιολογητικών έως την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 και ώρα 24:00. δ. Έκδοση τελικής κατάστασης δεκτών υποψηφίων για συµµετοχή στις ΠΚΕ καθώς και προγράµµατος διεξαγωγής των ΠΚΕ (τόπος–χρόνος): Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021.

2. Έλληνες Εξωτερικού

α. Υποβολή Αίτησης – Δικαιολογητικών από την Τετάρτη 07 Ιουλίου και ώρα 00:00 έως την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 και ώρα 24:00.

β. Έκδοση Κατάστασης Υποψηφίων µε Ελλιπή Δικαιολογητικά έως τη Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021.

γ. Υποβολή Ελλιπών Δικαιολογητικών έως την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 και ώρα 24:00.

δ. Έκδοση τελικής κατάστασης δεκτών υποψηφίων για συµµετοχή στις ΠΚΕ καθώς και προγράµµατος διεξαγωγής των ΠΚΕ (τόπος–χρόνος): Τετάρτη 04 Αυγούστου 2021.

3. Τονίζεται ότι, οι υποψήφιοι/ες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι:

α. Να µάθουν αν τα δικαιολογητικά τους έγιναν δεκτά ή όχι και να τα συµπληρώσουν, αν απαιτείται. Ο έλεγχος των δικαιολογητικών θα γίνει από τα εξεταστικά κέντρα, όπως προβλέπουν οι Οργανισµοί λειτουργίας τους.

β. Να ενηµερωθούν για το χρόνο και τον τόπο διεξαγωγής των ΠΚΕ H υποβολή της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης του υποψηφίου, καθώς και των απαιτούµενων δικαιολογητικών γίνεται ηλεκτρονικά, µέσω σχετικής εφαρµογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση

https://www.asei-assy.mil.gr.

Ο/Η υποψήφιος/α εγγράφεται στην υπόψη εφαρµογή χρησιµοποιώντας τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού του ταχυδροµείου (e-mail) και διαχειρίζεται προσωπικά την αίτησή του/της (επεξεργασία, προσωρινή αποθήκευση, οριστικοποίηση, µεταφόρτωση εγγράφων, αποστολή) πλήρως ηλεκτρονικά.

Oι υποψήφιοι της ειδικής κατηγορίας Έλληνες/ίδες του Εξωτερικού θα υποβάλλουν την Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση, καθώς και τα απαιτούµενα δικαιολογητικά µέσω ηλεκτρονικού ταχυδροµείου στο e-mail της ΔΑΕ (b.13dae@haf.gr).

δείτε την προκήρυξη εδώ

για υποβολή της αίτησης και των απαραίτητων δικαιολογητικών εδώ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...